“Кременчук” – “Дніпро” 1:2

2 года назад 0

26.11.21. Тур 21.  “Кременчук” – “Дніпро” 1:2 (0:0, 0:0, 1:2)

Шайби : 1:0 Баснєв (Кошелєв), 47:10; 1:1 Кирющенков (Сьомочкін, Ратушний), 52:01; 1:2 Павлов (Хамматов, Зайцев), 58:38

Кременчук : Мустафін (Гордюшин). Яковлєв – Григорян, Кошелєв – Варава, Горлушко – Савченко, Сенік. Коробов – Дубінін – Денискін, Хришпенц – Ворона – Савицький, Гриценко – Баснєв – Забавін, Маландін – Сібілевіч – Грицьких.

Дніпро : Писаренко (Кругляков). Голубич – Саврицький, Ратушний – Павлов, Кардашов – Будько, Зайцев – Хамматов – Целогородцев, Кирющенков, Сьомочкін – Тищенко, Дворник – Булах – Русаков, Кашевко.

Кидки  36 – 18 (12-2, 10-9, 14-7)

Штраф  4-12 (0-4, 2-2, 2-6)

У першому періоді кременчужани діяли активно, насідаючи на ворота суперника. Херсонці, у свою чергу, створювали моменти у відповідь на контратаках. Щоправда, кидків у господарів було більше, але до першої перерви командам не вдалося відкрити рахунок.

У другій двадцятихвилинці суперники поперемінно володіли ініціативою, «містяни» мали чимало гольових моментів, але обіграти  Сергія Писаренка  їхнім форвардам не вдалось. Також ні  Булат Хамматов , ні  Микола Дворник  не зуміли переграти  Артура Мустафіна , тож і на другу перерву клуби пішли з нулями на табло.

Усі шайби вболівальники побачили у завершальному відрізку матчу. На 48-й хвилині перехоплення пасу – і  Станіслав Баснєв  виходить один на один з воротарем та виводить «Кременчук» уперед. «Дніпро» зрівняв рахунок за 5 хвилин. Наприкінці гри в меншості  Віталій Кирющенков  змістився з флангу в центр і обіграв голкіпера.

Господарі кинулись вперед, оголивши зони для атаки. Херсонці витримали штурм, перейшли в контратаку, і на 59-й хвилині  Олексій Зайцев  віддав з-за воріт точну передачу на  Владислава Павлова , який дальнім пострілом вразив ворота «містян». Ця шайба стала вирішальною у цій зустрічі.

Головний тренер «Дніпра»  Віктор Богатирьов  про перемогу 2:1 над «Кременчуком»:

– Гарний вийшов матч, який я б прирівняв десь до плей-оф. Тяжко, адже це була третя наша гра на виїзді, а ми граємо усіченим складом. Хлопці виконали установу на поєдинок, дотерпіли до фінальної сирени та забили два голи.

Ми ще попрацюємо, адже поки ми лише огризаємось, намагатимемося виступати ще краще.

– Чи впливає на команду ситуація навколо українського хокею?

– Ні, ми – професіонали, це нас не повинно хвилювати. Моє завдання як тренера, що тільки приїхав, налагодити гру команди.

Джерело: Новини «Дніпро» – «Дніпро»