«Ювентус» не продав Камб’язо клубу АПЛ за 40 мільйонів євро

2 месяца назад 0

З'явилася інформація про те, що «Ювентус» не продав Андреа Камб'язо англійському клубу. 

Наступний матч «Ювентусу» запланований на 25-те травня. У рамках Серії А «чорно-білі» зустрінуться з «Монца». Букмекери впевнені у перемозі «Ювентусу». Вигідні коефіцієнти на такий результат можна знайти в БК Мелбет. Укласти парі в цій конторі може тільки авторизований користувач. Як пройти реєстрацію в Мелбет розповіли за посиланням .

Як пишуть ЗМІ, туринці отримали пропозицію про трансфер 24-річного захисника від одного із клубів АПЛ. Ймовірно, це була «Астон Вілла». Проте «Б'янконери» вирішили зберегти футболіста та продовжити з ним контракт, розрахований до 2027 року. Продати Андреа можна було за 40 мільйонів євро.

Стало відомо, що «Ювентус» звільнив Массіміліано Алегрі після перемоги у фіналі Кубка Італії. Туринський клуб офіційно оголосив про розірвання контракту.

За даними журналіста Джанлукі ді Марціо, керівництво «Юве» залишилося незадоволеним поведінкою головного тренера під час фіналу. Нагадаємо, Алегрі сперечався з суддями, зірвав із себе піджак і краватку, а потім погрожував журналісту

На фоні цих новин стало відомо, що Роберто Де Дзербі може повернутися до Серії А. Нагадаємо, матч із «Манчестер Юнайтед» у 38-му турі АПЛ (0:2) став для італійського фахівця останнім на чолі «Брайтона».

За інформацією The Independent, у запрошенні 44-річного тренера зацікавлений «Ювентус».