В Каховці відбувся чемпіонат з шашок-64

3 года назад 0

21 лютого 2021 року в приміщенні МПК «Меліоратор» відбувся відкритий Чемпіонат Каховської територіальної громади з шашок-64 (швидка гра) 2021 р. змагання були організовані Каховською міською шашковою федерацією спільно з відділом у справах молоді та спорту та при підтримці відділу культури міської ради (адміністрації МПК «Меліоратор»).

В змаганнях взяли участь 25 шашкістів різних вікових категорій з Каховки, Малокаховки, Н.Каховки, Тягинської ОТГ. Першість у турнірі розігрувалась за швейцарською системою (7 турів) з контролем часу 10 хв.

За підсумками змагань з 12 очками переміг Василь Райляну (Тягинська ОТГ с. Львово). На другому місці каховчанин Євген Марчук (10 очок), на третьому – ще один представник Каховки Володимир Дем’янюк (9 очок).

Серед жінок кращою в чемпіонаті стала каховчанка Алла Ралко, на другому місці – Ольга Мелехина (Малокаховка), на третьому – Євгенія Ралко (Каховка).

У заліку серед ветеранів: на першому місці – Леонід Яровий (Каховка), на другому та третьому – новокаховчане Віктор Мануйло та Володимир Коваль.

Серед юнаків та дівчат кращі результати показали Єва Тишковець, Михайло Бережний та Рустам Дідаш.

Переможці та призери нагороджені медалями та грамотами від організаторів.