У фіналі «Продексім» і «Ураган»

3 года назад 0

Минулого тижня остаточно визначилися фіналісти чемпіонату України з футзалу серед команд Favbet екстраліги. Херсонський «Продексім» після двох домашніх упевнених перемог над львівською «Енергією» з однаковим рахунком тріумфально завершив півфінальну серію у гостях.

23 квітня «Продексім» у Львові утретє здолав «Енергію» з рахунком 2:0. Голами відзначився Бессалов і Бакинський. Таким чином він вийшов до фіналу. Приємно, що команда в 1/2 фіналу плей-офф чемпіонату забила у ворота суперників 10 м’ячів і не пропустила жодного.

В іншому півфінальному протистоянні між київським «ХІТом» та івано-франківським «Ураганом» перемогу святкували прикарпатці. Після нічийної серії на власному майданчику «Ураган» у столиці двічі взяв гору над суперником. Про напруження у матчах свідчать їх рахунки: і основний час першого і другого поєдинків завершилися унічию 5:5 і 1:1. У першому перемогу здобуто в екстратаймі (голом відзначився Радевич), а у другому — в результаті кращого виконання серії післяматчевих пенальті.

Отже, у фінальній серії чемпіонату за золоті медалі зустрінуться «Продексім» та «Ураган», а за бронзові — «ХІТ» та «Енергія». Матчі пройдуть 8, 9 та 17 травня. Віримо, що наш «Продексім» уп’яте стане чемпіоном без додаткових поєдинків.

Джерело:  Новый день