У матчі 14-го туру херсонський «Дніпро» поступився киянам з «Сокола»: матч переривали двічі

5 месяцев назад 0

У черговому матчі FAVBET Ліги херсонський «Дніпро» поступився київському «Соколу». Команди у турнірній таблиці чемпіонату розділяє всього одна позиція.

Матч «Дніпра» проти «Сокола» виявився непростим не лише через протистояння гідних суперників, у яких не буває простих поєдинків, а ще й тому, що матч переривали двічі: через повітряну тривогу, яку оголошували в Києві. Втім, матч дограли, хоч і скоротили до мінімуму перерву між другим і третім періодами: вона тривала лише близько хвилини, адже в цілому команди «відпочивали» через тривогу доволі довго.

Матч почався доволі активними діями «Дніпра»: буквально з перших секунд в атаку перейшов  Ілля Щербак. Втім, у першому періоді запекла боротьба бажаних реалізацій гольових моментів не принесла: на першу перерву хокеїсти пішли з рахунком 0:0.Автор:  Скріншот з відео матчу Втім, вже у другому періоді через доволі грубу атаку на киян «щуки» дві хвилини пограли в меншості: і саме ці дві хвилини, скоріш за все, стали вирішальними для того, аби перша шайба опинилась у воротах херсонців. Влучним кидком  Всеволод Толстушко  розпечатав ворота «Дніпра».Автор:  Скріншот з відео матчу Втім, запал «щук» не зменшився — і вони продовжували атакувальну гру у другому періоді. Контратаки «Дніпра» стали доволі потужними, але і суперники відповідали доволі жорстко. За рахунок цього гра стала куди жвавішою, ніж у попередньому періоді: гравці обох команд не лише проводили активні розіграші, а й пробували атакувати ворота один одній. «Дніпро» робить свою гру куди більш динамічною та ризикованою: вочевидь, «щукам» хотілось переломити хід гри на свою користь і закріпитись.Автор:  Скріншот з відео матчу Буквально перед першим оголошенням тривоги  Денис Бородай  один на один виходив на воротаря херсонців  Едуарда Захарченка , але атака була невдалою. Слідом вже  Євген Говорушко  також спробував атакувати ворота «щук» і скористатись тим, що Захарченко опинився на колінах, але досвідчений воротар «Дніпра» не дав вдруге шайбі опинитись у херсонських воротах.

Після цієї атаки «Сокола» в результаті чергової комбінації прямий кидок по воротах киян зробив  Микита Сидоренко , втім, шайба опинилась прямо перед клюшкою воротаря киян.

Далі в Києві оголосили тривогу — і матч зупинили. Тривога була настільки тривалою, що вирішили між другим і третім періодами не робити звичної перерви, а обмежитись заміною воріт. Тож другий і третій період пройшли один за одним. Але до кінця другого періоду знову грали в меншості.

«Щуки» продовжили гру на зрівняння рахунку, тому грали у доволі жвавому темпі.  Ілля Крикля  спробував таки розпечатати ворота «Сокола» на перших секундах третього періоду, але блискучому розіграшу херсонців і кидку Криклі завадила ключка  Всеволода Толстушка —  і ворота киян знову опинились під надійним захистом.

Другу шайбу «Сокіл» спробував закинути буквально одразу після цієї атаки, але ворота херсонців вціліли. Чим далі тривала гра, тим більше зростала напруга. І за 9 хвилин до кінця матчу киянам таки вдається закинути другу переможну шайбу —  Вадим Мазур  ламає опір херсонського голкіпера і фактично ставить переможну точку в цій грі.

Нагадаємо, що в попередній зустрічі з київським «Соколом» на домашній арені в Одесі (це тимчасово домашня арена для херсонців) «щуки» вибороли вольову перемогу  3:2 .

А це нагадування від Федерації хокею про те, що ми можемо займатись спортом і вболівати виключно завдяки Збройним силам України. Дякуємо за цю можливість і донатимо! Відео матчу
Найкрутіші моменти матчу в одному відео