Уродженець Херсона здобув «срібло» на чемпіонаті світу з кіокушин карате

7 лет назад 0

В Токіо (Японія) завершився 6-й ваговий чемпіонат світу з кіокушин карате (IKO) серед чоловіків.

За результатами чемпіонату уродженець Херсона, майстер спорту України міжнародного класу Олександр Єрьоменко став срібним призером турніру у надважкій вазі. У фіналі спортсмен зустрівся з бійцем з Японії Shohei Kamada.
Після чемпіонату Олександр подякував людям, які допомагали йому готуватися до даного турніру, це — сенсей Макс Дедик і шихан Олександр Іпатов. Ще одні слова подяки були висловлені по телефону шихану Сергію Всеволодова, людині яка заклала базу, дала основи, готувала і вела до мети багато років.
Довідка: На початку 2016 року Олександр переїхав до Москви, де на даний момент веде тренерську діяльність в Aleksandr Eremenko 'DOJO. Успішно пройшов іспит на 3 дан, є членом Російської національної федерації Ояма Кіокушинкай Карате-до (РНФКК), тренується у сенсея Макса Дедика.
До свого від'їзду Олександр був лідером збірної Українського Союзу Кіокушин Карате і найрезультативнішим спортсменом українського IKO.
За час свого перебування в Москві став переможцем чемпіонату Росії (2016 рік). І ось зараз ще одна велика перемога в його спортивній кар'єрі.

Джерело