Гусєв відсторонив Криницького

4 года назад 0

Станом на 4 листопада 2019 року Херсонська область не використала освітню субвенцію, яку мала освоїти до 1 листопада. За інформацією голови Херсонської ОДА Гусєва Юрія Веніаміновича, щонайменше 59 шкіл залишилися без нових меблів та ще низка освітніх закладів не отримали необхідне обладнання. Через це Гусєв вирішив відсторонити від виконання обов’язків директора департаменту освіти Херсонської ОДА Криницького Євгена Анатолійовича. Про це Гусєв повідомив у ході проведення понеділкової селекторної наради, пише “Гривна”.

«У зв’язку із цим я прийняв рішення про відсторонення директора департаменту освіти Євгена Криницького. Також відносно нього буде розпочато дисциплінарне провадження. Євген Анатолійович, прошу залишити вас селекторну нараду», – заявив Гусєв.

Також він дав доручення своїй заступниці Світлані Чепізі розібратися із ситуацією, чому херсонські школярі не забезпеченні за вимогами реформи «Нова українська школа».

Криницький свого часу не задекларував ТОВ “Освіта”, яке було оформлено на його дружину, але зміг залишитись без покарання.