Реалізація будівництва перевантажувального терміналу на Херсонщині в найкоротші терміни - справа честі її керівництва

Реалізація будівництва перевантажувального терміналу на Херсонщині в найкоротші терміни — справа честі її керівництва

7 лет назад 0

Про це розповів Андрій Гордєєв під час відкриття перевантажувального терміналу в м. Гола пристань сьогодні, 14 липня.

«Побудова й робота даного перевантажувального терміналу надала  Голопристанському району понад 0,5 млрд грн інвестицій та  забезпечила близько 120 місцевих жителів новими робочими місцями,  з гідною заробітною платою», — зазначив Андрій Гордєєв.

Він розповів, що  будівництво терміналу  було реалізовано в найкоротші терміни, завдяки  постійній увазі керівництва області та задіяних в цьому процесі структурних підрозділів ОДА.

«Питання інвестиційного розвитку регіону було серйозно поставлене перед нами Президентом України Петром Порошенком. Тому така наша спільна робота показує, що ми крок за кроком розбудовуємо нашу державу, піклуючись про місцевих виробників і мешканців Херсонщини», — зауважив Андрій Гордєєв.

Наразі аграрії Херсонщини від скорочення плеча перевезень сільськогосподарської продукції не тільки  заощаджуватимуть власні кошти,  а й кількість необхідних для транспортування вирощеного зерна вантажівок.

Крім того поява високотехнологічного перевантажувального терміналу у Голій Пристані вплине на легалізацію українського ринку зерна.

Автор: Дзюба Наталія, Департамент з питань внутрішньої та інформаційної політики ХОДА