Засідання суду у справі Мангера, Левіна та Гандзюк не відбулось

3 месяца назад 0

Сайт Київського апеляційного суду відключив трансляцію засідання, яке мало розпочатись 17 червня 2024 року о 14:30 за київським часом. На сайті зникло посилання на трансляцію.

Адвокат Олександр Шадрін прокоментував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook:

“Засідання у справі Катерини Гандзюк (призначене сьогодні у день її народження) не відбулось через зайнятість судді Миколюка О.В. в іншій колегії. Завтра йому виповнюється 65 років, що є граничним віком перебування на посаді, тож чекати його особливого сенсу вже немає.

Всі інші судді кримінальної палати вже мають право на відставку. Такі справи.”

Радниця Херсонського міського голови, в.о.керуючої справами виконавчого комітету Херсонської міської ради Гандзюк, внаслідок обливання спочатку концентрованою кислотою, а потім після невдалих спроб водія Херсонського міськвиконкому Галяутдінова, якого виділили Гандзюк разом з автомобілем “Деу Ланос”, змити кислоту невеликою (до 5 літрів) кількістю води, отримала важкі термохімічні опіки 40% поверхні тіла (голову, шию, спину, груди), постраждало ліве око, перенесла багато операцій і врешті-решт померла в реанімаційному відділенні у Києві 4 листопада 2018 року.

17 червня Катерині Вікторівні Гандзюк мало б виповнитись 39 років. Висловлюємо співчуття рідним та близьким покійної і сподіваємось, що всі замовники цього жахливого злочину, вже відомі і ті, що ховаються від слідства, отримають покарання ще за життя.