На Херсонщині вакцинація йде за планом – Сергій Козир

3 года назад 0

Щеплення від COVID-19 в області роблять у 10-ти центрах масової вакцинації. З роботою останніх ознайомився голова Херсонської ОДА. Сергій Козир зі своїми застуниками побували в центрах для вакцинації в Херсоні, Скадовську, Голій Пристані, Новотроїцьку, Генічеську, Бериславі, Новій Каховці та Чаплинці. За словами очільника області, його візити були зненацька, так прагнув дізнатися ро реальну картину з вакцинацією. Переконався, що щеплювальна кампанія на Херсонщині не відстає. 

«За останні три дні я побував у всіх центрах масових щеплень області. Можу точно сказати, що такі поїздки потрібні, адже разом із заступниками мав змогу  поспілкуватися з медиками та пацієнтами, переконався, що кампанія з вакцинації йде за планом. Для нас найголовніше, аби  для людей були створені всі необхідні умови для комфортної імунізації. Тож позапланові перевірки центрів масової вакцинації населення та пунктів щеплення проводитимемо і надалі», — зазначив Сергій Козир.

Наразі на Херсонщині використано 154 763 дози  різних вакцин від COVID-19. Центри масової вакцинації на Херсонщині працюють щоденно з 10.00 до 17.00. Щепитися може кожен охочий віком від 18 років. Наразі в області наявні вакцини CoronaVac (Sinovac Biotech), Moderna та Comirnaty (Pfizer-BioNTech).

Марина САВЧЕНКО.