Конкурс для молодих літераторів

7 лет назад 0

Херсонських молодих письменників…

До участі в конкурсі запрошуються молоді люди (громадяни України) 1996-2006 років народження, які пишуть українською чи російською мовою.

Його головна мета — привернути увагу до проблем переселенців зі східної України, виявити талановиті публіцистичні та літературні тексти та сприяти їх розповсюдженню.До участі в конкурсі запрошуються молоді люди (громадяни України) 1996-2006 років народження, які пишуть українською чи російською мовою. В якості конкурсних робіт приймаються літературні, публіцистичні та поетичні твори. Переможців нагородять преміями у розмірі 100, 75 та 50 €. Кращі твори будуть надруковані у збірці «Я це інший ти. Нариси та свідчення (про) підлітків, вигнаних війною».

Автори найкращіх творів зможуть взяти участь в трьох благодійних зустрічах-виставах, які відбудуться в вересні 2017 р. в Одесі, Харкові та Львові. Кошти, отримані на цих акціях, спрямовуються на підтримку підлітків-переселенців. З метою підготовки вистав у серпні 2017 буде організовано 3-денну зустріч учасників.

Для участі в конкурсі необхідно зареєструватися до 1 квітня 2017 року. Вимоги до оформлення конкурсних робіт, реєстрація та інші подробиці за посиланням.