Обговорили план розвитку морського порту

3 года назад 0

Рада морського порту Херсон розглянула проект плану розвитку морського порту Херсон на коротко- (5 років), середньо- (10 років) та довгострокову (25 років) перспективу.

Засідання проходило в режимі skype-відеоконференції під головуванням начальника адміністрації порту В’ячеслава Харкавенко. Безпосередню участь в ньому взяли керівник ДП «Адміністрація морських портів України» («АМПУ») Олександр Голодницький та депутат Верховної Ради Павло Павліш.

— Херсонська філія ДП «АМПУ» здійснила доопрацювання проекту плану розвитку морського порту Херсон на коротко- (5 років), середньо- (10 років) та довгострокову (25 років) перспективу в частині внесення деяких уточнень щодо прогнозованих обсягів збільшення вантажообігу при реалізації кожного заходу та привела його у відповідність з вимогами оновленої редакції порядку складання, затвердження та контролю виконання планів розвитку морських портів України,— наголосив начальник філії В’ячеслав Харкавенко.

Як інформує прес-служба підприємства, за відповідний документ також висловився присутній на засіданні Ради морського порту Херсон народний депутат Верховної Ради України Павло Павліш. Він зауважив важливість плану розвитку як для морського порту Херсон, так і міської громади.

Учасникам засідання була доведена інформація щодо підсумкових показників роботи морського порту Херсон за перше півріччя. Схвалена практика щодо діалогу з портовими операторами та стивідорними компаніями стосовно подальших перспектив з обсягів вантажопотоків.

Анатолій НІКОЛАЄВ.