Столична фірма почала будувати дорогу у Каховці

3 года назад 0

Вартість робіт — майже 30 млн грн.

Будівництво нової дороги, яка з’єднає Каховку з мікрорайоном Соснівка і Малокаховкою почалось 15 квітня. Про це повідомила Каховська міська рада.

За інформацією з порталу публічних закупівель “Прозорро”, замовником робіт є державна установа “Місцеві дороги Херсонщини”. Тендер провели ще восени минулого року. Тоді ж уклали договір з переможцем — київським ТОВ “Експодор”. Воно зголосилось побудувати дорогу майже за 30 млн грн.

Відповідно до додаткового договору, укладеного 14 квітня, з державного бюджету на виконання робіт у цьому році виділять 27,4 млн грн. Решту — майже 2,5 млн грн — мають сплатити в 2022 році. Саму ж дорогу повинні побудувати до кінця 2021 року.

За інформацією Каховської міськради, проєкт на будівництво дороги виготовили ще у 2018 році. На його корегування влітку минулого року з місцевого бюджету виділили 22,7 тис. грн. 

Будівництво нової дороги по вул. Першотравневій від проспекту Будівельників до провулку Виноградному дозволить з’єднати місто з Малокаховкою і подовжити діючий кільцевий автобусний маршрут. Роботи фінансуються за програмою президента України “Велике будівництво”.

Олег БАТУРІН.

Фото: Каховська міськрада.