8 років за гратами проведе житель Нововоронцовського району, який до смерті забив співмешканку

4 года назад 0

Злочин стався в січні минулого року. Прибувши на виклик в одну з квартир у смт Нововоронцовка, фельдшер виявив тіло 43-річної жінки з численними синцями на обличчі та руках. На місце одразу викликали слідчо-оперативну групу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В цей час в оселі знаходився співмешканець загиблої. Він пояснив поліцейським, що ввечері у жінки стався епілептичний напад. Йому довелося сильно тримати дружину, тому на її тілі утворилися синці. Згодом нібито їй полегшало і вона лягла спати. А вранці співмешканка померла. Тіло загиблої направили на експертизу.

Після проведення судово-медичної експертизи поліцейські встановили, що жінка померла від ускладнень внаслідок черепно-мозкової травми. Співмешканець зізнався у скоєному. За даним фактом було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

На суді 45-річний затриманий свою вину визнав. Чоловік розповів, що ввечері у них в гостях був знайомий, з яким вони втрьох розпивали спиртні напої. Під час застілля він посварився зі співмешканкою, бив її по голові, від чого вона впала на підлогу і вдарилася потилицею. Він не викликав їй «швидку», а вранці виявив, що жінка померла.

Суд визнав чоловіка винним у інкримінованому йому злочині та призначив покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.