Багата здобич для злодіїв у транзитному транспорті на Херсонщині

3 года назад 0

Вирушаючи на Херсонщині для закупівлі сільськогосподарської продукції, дрібні бізнесмени з інших регіонів не тільки беруть з собою великі суми готівки. А ще й залишають їх у власному транспорті без нагляду, чим дуже задоволені злочинці. Так, у селі Великі Копані 47-річний приїжджий з Чернігівщини залишив біля ринку «Неждана» свою вантажівку «МАН». А в кабіні – торбину із двадцятьма тисячами гривень і трьомастами доларів США. Зранку прокинувся, а торби з грішми нема, причому дверцята кабіни зламані не були. Відтак, водій або просто забув їх зачинити, або ж крадії підібрали свій ключ.

Залишився без кругленької суми і 31-річний мешканець Миколаєва, котрий мав нещастя зупинитися на АЗС біля села Висунці на Білозерщині. Відійшовши на кілька хвилин у справах, він необачно залишив без нагляду у своєму мікроавтобусі «Форд Транзит» вісімдесят тисяч гривень. Повернувшись за кілька хвилин, власник машини переконався, що його капітали «накивали п’ятами».

Судячи з усього, невдовзі такі злочини ще почастішають. Адже на півдні України починається сезон дозрівання ранніх овочів, і по них на придорожні ринки з північних та центральних областей рине цілий потік перекупників. А біля ринків на комерсантів уже чекатимуть ватаги кримінальних гастролерів, як це було і в минулі роки.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ.

Фото – herson.depo.ua