Чоловік засуджений на 8 років ув’язнення за розбійний напад на жінку

6 лет назад 0

Жертвою розбійного нападу стала 46-річна жителька міста Берислав. Вона розповіла поліцейським, що ввечері біля магазину невідомий чоловік приставив до її шиї ніж та наказав йти з ним. Зловмисник привів жертву в орендований будинок, де забрав у жінки сережки та мобільний телефон. Після чого втік.

Жінка описала прикмети нападника.  Працівники Бериславського відділу поліції провели комплекс оперативно-розшукових заходів та за кілька годин встановили особу зловмисника. Ним виявився 33-річний місцевий житель, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. Чоловік відбував покарання за розбій та нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Поліцейські встановили, що підозрюваний на залізничній станції у місті Таврійськ сів у потяг на направився у Херсон. В обласному центрі раніше судимого "зустріли" оперативники Управління карного розшуку обласного главку поліції.

Зловмисник розповів, що телефон та сережки заявниці продав таксисту, а сам планував переїхати жити в Одесу. Було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України "Розбій". Згідно з вироком суду чоловіка визнано винним у інкримінованому йому злочині та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 8 років з конфіскацією всього належного йому майна. 

Відділ комунікації поліції Херсонської області