Двоє жителів Каховки засуджені на 8 років ув’язнення кожен за забиття до смерті безхатченка

5 лет назад 0

Злочин стався влітку минулого року на березі водосховища. Там перехожий виявив тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті. За висновком судово-медичної експертизи, чоловік помер від черепно-мозкової травми. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські встановили особу загиблого, яким виявився 50-річний безхатченко. Оперативники Каховського відділу поліції опитали жителів прилеглих будинків і дізналися, що потерпілого часто бачили в компанії двох чоловіків. Поліцейські встановили особи підозрюваних. Ними виявилися 45-річний раніше судимий та 42-річний чоловік без певного місця проживання. Вони пояснили, що разом з потерпілим вживали спиртні напої і він ображав співмешканку одного з них. Через це чоловіки побили безхатька і покинули його у безпорадному стані.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Згідно з вироком суду чоловіків визнано винними у інкримінованому злочині та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 8 років кожному.