Горностаївська поліція розшукує лісових браконьєрів

5 лет назад 0

Учора в Горностаївське відділення поліції зателефонував майстер районного лісогосподарства. Спеціаліст повідомив, що під час обходу території 14-го кварталу виявив 10 пнів від незаконно вирубаних дерев. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В ході більш детального огляду місця події поліцейські встановили, що невідомі правопорушники незаконно спиляли загалом 70 дерев дубу. Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 246 Кримінального кодексу України. Встановлюється сума завданих державі збитків. Поліція проводить заходи по встановленню осіб лісових браконьєрів. За здійснення незаконної порубки дерев їм може загрожувати 3 роки позбавлення волі.

Поліція звертається до небайдужих громадян. У разі, якщо ви володієте інформацією про факти браконьєрського видобутку деревини та осіб, які займаються цим видом діяльності або здійснюють продаж дров, прохання повідомити до поліції за місцем мешкання або зателефонувати «102». Анонімність гарантується.