Горностаївські поліцейські затримали розкрадачів елементів залізничної колії

5 лет назад 0

Понад тисячу металевих костилів та майже 100 підрельсових металевих підкладок для кріплення колії, що знаходиться між Горностаївським та Нижньосірогозьким районами, демонтували і продали двоє жителів Нижньосірогозького району. За добу поліцейські викрили зловмисників під час відпрацювання населеного пункту. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

— Одразу після повідомлення про крадіжку ми провели ряд розшукових заходів і через кілька годин виявили місце збуту елементів колії та вийшли на слід зловмисників, — повідомив начальник Горностаївського відділення поліції Олександр Гайдук. – Підозрюваними виявилися 39-річний та 32-річний жителі Нижньосірогозького району. За місцем проживання одного з фігурантів та за місцем збуту краденого відбувся ряд обшуків. Ми вилучили більшу частину костилів та підкладок. Наразі встановлюється сума збитків, завданих діями зловмисників.

Попередньо встановлено, що чоловіки шукали «легкі» гроші. Після демонтажу кріплень, частину вони продали своєму односельцю. Встановлена причетність підозрюваних до 2 фактів злочинів. Відкрите кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».