Херсонські поліцейські затримали кабельного злодія

7 лет назад 0

В Генічеську поліцейські…

До Генічеського відділ поліції о 10:30 звернувся місцевий мешканець. 36-річний чоловік повідомив, що з будівлі місцевого кінотеатру викрали 20 м інтернет-кабелю, який був закріплений на задній стінці. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та працівники кримінальної поліції. В ході відпрацювання території міста оперативники помітили безхатченка, який в руках тримав скручені в моток дроти. Поліцейські зупинили громадянина для перевірки та встановили, що він несе викрадений вранці кабель.

Як розповів начальник кримінальної поліції Генічеського відділу поліції Павло Скирдов, затриманий виявився мешканцем м. Сімферополя. 39-річний чоловік наприкінці минулого року звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини, та тимчасово оселився на території району. В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що це вже 5 крадіжка кабелю, яку затриманий здійснив на території Генічеська впродовж останнього тижня. Кабелі він спалював, металеві дроти здавав на металобрухт, а гроші витрачав на їжу та спиртне.

Наразі відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Працівники поліції перевіряють підозрюваного на причетність до скоєння інших кримінальних правопорушень на території Генічеського та сусідніх районів.