Житель Херсонщини незаконно виловив 195 кг риби

5 лет назад 0

У п'ятницю, 10 жовтня 2019 року в ході проведення рибоохоронного рейду державними інспекторами Херсонського рибоохоронного патруля в акваторії Миловської затоки Каховського водосховища Бериславського району, було виявлено порушення порядку провадження господарської діяльності, пов’язаної з добуванням і використанням риби та інших водних живих ресурсів.

Так, патрульними був затриманий директор одного з ПП, який здійснив незаконний вилов товстолоба, не маючи дозвіл на вилов та облік водних біоресурсів.

Вилов здійснювався з дюралевого човна за допомогою 5 одиниць мисинових сіток без відповідного дозволу на їх застосування.

У такий спосіб він добув 72 товстолоба, загальною вагою 195 кг. По факту незаконного вилову водних біоресурсів складений протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 164 КУпАП.

Херсонський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. Якщо ви помітили порушення – прохання терміново повідомляти за номером телефонної «гарячої лінії»: (050) 012-35-73.