На Херсонщині поліція встановлює причини ДТП, в якій загинула людина

5 лет назад 0

Увечері 13 квітня в Олешківському районі на об’їзній дорозі міста Олешки у напрямку Голої Пристані сталося зіткнення двох автомобілів. В результаті ДТП одна людина загинула та ще четверо людей були доставлені в районну лікарню. Наразі поліція встановлює усі обставини пригоди. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місці ДТП поліцейські попередньо з’ясували, що 44-річний водій легкового автомобіля «Volvo», рухаючись з боку м. Гола Пристань в напрямку м. Олешки, під час обгону вантажівки не впевнився в безпечності маневру та здійснив зіткнення з автомобілем «ЗАЗ Forza», який рухався назустріч.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди водії обох автомобілів та два пасажири автомобіля «Volvo» були доставлені в Олешківську районну лікарню з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості. Ще один пасажир «Volvo» в результаті отриманих травм помер на місці пригоди.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Наразі встановлюються усі обставини скоєння ДТП.