На Херсонщині продовжують незаконно пиляти дерева

5 лет назад 0

Вночі у Дніпровське відділення поліції зателефонували мешканці багатоповерхівки і розповіли, що невідомі в районі готелю на березі річки пилять дерева.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

За викликом прибула слідчо-оперативна група. На місці поліцейські виявили кількох громадян, які на автомобілі «ГАЗ» приїхали зі Скадовського району. Люди пояснили, що за домовленістю з охороною закладу спиляли 26 дерев акації для власних потреб.

Ніяких документів на проведення вказаних робіт ні охоронці, ні приїжджі не надали. Автомобіль та вантаж вилучено. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.246 Кримінального кодексу України «Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу».

На автодорозі Горностаївка-Славне працівники сектору реагування Горностаївського відділення поліції зупинили автомобіль «ВАЗ-2107» з причепом, у якому перевозили 1 складометр сухих дров акації. Водій пояснив, що працює на підприємстві, яке наразі проводить роботу по спилюванню сухих дерев, що проходять під високовольтними лініями електромереж. Наразі працівники поліції перевіряють документацію, яка б підтверджувала проведення вказаних робіт.