На Херсонщині в ДТП загинув пішохід – поліція встановлює обставини пригоди та особу загиблого

4 года назад 0

Сьогодні вночі в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення про смертельну ДТП в Каховському районі. За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Наразі поліція встановлює усі обставини пригоди та особу загиблого. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Інформація про автопригоду надійшла близько пів першої ночі. Диспетчер з’ясував, що при в’їзді до смт Любимівка Каховського району загинув пішохід. На місце події виїхали слідчо-оперативна група районного відділу поліції та працівник слідчого управління.

Як повідомив начальник відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитро Думанський, на місці ДТП знаходилися два легкових автомобілі – «Део Ланос» та «ВАЗ-2171030». 19-річний місцевий житель розповів поліцейським, що виїжджав на автомобілі «Део» з населеного пункту, аж раптом за кілька десятків метрів до нерегульованого пішохідного переходу на дорогу вибіг пішохід. Водій різко загальмував, однак наїзду уникнути не вдалося. Після цього пішохода відкинуло на зустрічну смугу, де він потрапив ще й під колеса «Пріори», за кермом якої перебував 25-річний також місцевий мешканець. Від отриманих тілесних ушкоджень пішохід помер на місці пригоди.

Наразі особа загиблого досі не встановлена. Поліція просить громадян, які можуть надати інформацію щодо даних потерпілого, а також можливих свідків ДТП зателефонувати за номером «102».

Прикмети постраждалого: чоловік віком близько 55-60 років, одягнений в сорочку з коротким рукавом синього кольору та темні штани.