На Херсонщині водій «пронісся» зі швидкістю 140 кілометрів на годину – отримав 3 адмінматеріали від патрульних

5 лет назад 0

У неділю інспектори, які несуть службу на відрізку автодороги Одеса – Мелітополь – Новоазовськ, помітили автомобіль BMW. Транспортний засіб їхав на значній швидкості. Поліцейські за допомогою приладу «Трукам» зафіксували швидкість 140 км/год у місці, де діє обмеження 50 км/год (на стаціонарному посту). На вимогу охоронців порядку зупинитись водій ніяк не відреагував. Патрульні передали в радіоефір орієнтування й попередили колег, у напрямку яких рухався порушник. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Інспектори на стаціонарному посту на відрізку автодороги Херсон – Джанкой – Феодосія – Керч вчасно помітили вказаний автомобіль і зупинили. За кермом перебував 18-річний житель Маріуполя. Він розповів, що рухався на значній швидкості й навіть не помітив сигналу про зупинку.

Також поліцейські помітили, що номерні знаки транспортного засобу відрізняються.

На водія патрульні склали адмінматеріали за ст. 121 (Керування транспортним засобом із номерним знаком, що не належить цьому засобу), ст. 122 (Перевищення швидкості більш як на 50 км/год) та ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) КУпАП.