На одну наркодилершу у Херсоні стало менше (фото)

7 лет назад 0

Працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Херсонській області виявили 52-річну жінку, яка у великій кількості зберігала та розповсюджувала серед херсонців методом «закладок» особливо небезпечні психотропні і наркотичні речовини (PVP, пігулки екстезі та канабіс).

Після проведення кропіткої роботи оперативники в рамках відкритого кримінального провадження викрили та припинили злочинну діяльність наркодилерши.

Жінка використовували високий рівень конспірації.

З клієнтами особисто не зустрічалася, а вела з ними переписку у соціальних мережах.

Покупець робив замовлення, оплачував і отримував інформацію, де забрати речовину. Жінка закладала поліетиленові міні-контейнери з наркотиками у різних місцях: поштових ящиках, трансформаторних будках, клумбах та лавках біля під’їздів.

Зловмисниця мала велику кілька банківських карток, на які клієнти перераховували гроші за "товар".

Як пояснила жінка, наркотичні та психотропні речовини вона замовляла через Інтернет.

Також під час проведення санкціонованого обшуку у будинку наркодилерши правоохоронцями було вилучили готові до збуту пакетики з психотропною речовиною PVP (45 грамів), 14 пігулок екстезі, канабіс та саморобні пристрої для його куріння, — повідомляє ГУНП в Херсонській обл у Фейсбуці.

Також встановлено, що у власному будинку жінка влаштувала наркопритон. На час проведення обшуку в кімнатах знаходилася велика кількість людей, які вживали наркотичну речовину.

Жінка наркозалежна та раніше судима за незаконний збут наркотиків. Оперативники відпрацьовуються її зв'язки та встановлюють канал потрапляння до неї психотропних і наркотичних речовин.

Усе вилучено та направлено на експертизу. Відкрите кримінальне провадження за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.