Поліція перевірила повідомлення про порубку дерев в Каланчацькому районі

4 года назад 0

Сьогодні в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував небайдужий житель Каланчацького району. Він розповів, що перед в’їздом у с. Новокиївка на узбіччі стоїть автомобіль «ВАЗ 2101», власники якого спилюють дерева та складають їх у причеп. Для перевірки інформації на місце події виїхала група швидкого реагування Каланчацького відділення поліції. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник підрозділу Юрій Козлов, в ході перевірки поліцейські встановили, що за вказаною адресою працюють працівники районного управління водного господарства. Чоловіки пояснили, що згідно з планом-завданням вони здійснюють санітарну порубку дерев вздовж зрошувального каналу. Для підтвердження робітники надали правоохоронцям усі проектні документи та дозвіл.

Поліція Херсонщини нагадує, що на території області ведеться посилена робота з охорони та захисту лісу. У разі володіння інформацією про факти незаконної порубки лісонасаджень, перевезення та продажу такої деревини прохання повідомляти в поліцію за номером «102». Анонімність гарантується.