Поліція вкотре застерігає громадян бути більш обачними, купуючи товари через мережу Інтернет

4 года назад 0

Майже щодня мешканці області звертаються в поліцію, що їх ошукали під час покупок у мережі Інтернет продавці-шахраї. Ось і вчора три мешканки різних районів Херсонщини стали жертвами таких зловмисників. За даними фактами поліція відкрила кримінальні провадження та намагається встановити особи продавців-шахраїв. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Так, в Горностаївське відділення поліції звернулась 31-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що тиждень тому на одному з відомих сайтів-оголошень замовила резервуар для води вартістю 81000 гривень. Вона обговорила з продавцем умови покупки, після чого перевела всю суму на його рахунок. Але товар й досі не отримала.

Так само на гачок шахраїв потрапили мешканки м. Таврійськ та с. Чулаківка Голопристанського району. Жінки перерахували зловмисникам за неіснуючий товар по 1500 гривень кожна.

Шановні громадяни! Коли замовляєте товар через Інтернет, будьте обачними, щоб не стати жертвою шахраїв. Здійснюйте покупки на сайтах, які зарекомендували себе з позитивного боку, мають добрі відгуки, особливо у ваших знайомих, та не викликають сумнівів. Домовляйтесь про придбання товару на умовах відправки поштою накладеним платежем. Здійснюйте оплату за товар тільки після його перевірки. У разі, якщо ви стали жертвою шахраїв, не гайте часу та звертайтесь до найближчого відділення поліції або телефонуйте «102».