Поліція встановлює обставини ДТП в Херсоні

5 лет назад 0

Сьогодні близько 06:10 в чергову частину Дніпровського відділення поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по вул.Перекопській. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місці пригоди поліцейські встановили, що 31-річний водій вантажного мікроавтобуса «Volkswagen Crafter», за попередніми даними, не врахував дорожньої обстановки та не обрав безпечної швидкості руху, в результаті чого не впорався з керуванням, виїхав на тротуар та здійснив наїзд на стіну багатоквартирного будинку. Внаслідок ДТП водій та 34-річний пасажир транспортного засобу госпіталізовані в лікарню. Також після зіткнення сталося загоряння транспортного засобу, яке терміново було локалізовано працівниками служби з надзвичайних ситуацій.

Попередня правова кваліфікація – ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини пригоди. З метою об’єктивного розслідування пригоди Головне управління Національної поліції в Херсонській області звертається з проханням до свідків та очевидців ДТП зателефонувати за номером «102».