Рятувальники звітують: чергування на дорогах Херсонщини триває

6 лет назад 0

Випробування снігом: станом на 23.00 на дорогах працюють 44 одиниці рятувальної техніки та 156 бійців.

Внаслідок ускладнення погодних умов через сильний снігопад та хуртовину, що розпочалися на території області зранку 27 лютого, вживаються заходи з метою попередження виникнення небезпечних подій на автошляхах області.

Рятувальниками на засніжених дорогах відбуксировано 54 та розблоковано 127 транспортних засобів на дорогах Херсонської області. Рух відкрито в усіх напрямках.

На цілодобовому чергуванні від Головного управління ДСНС України у Херсонській області знаходиться 44 одиниці техніки та 156 чоловік особового складу, оперативна група та допоміжна техніка високої прохідності, яка готова до функцій за призначенням.

На даний час мобільно-оперативні групи Служби порятунку здійснюють постійний моніторинг ситуації на автошляхах державного значення. У найбільш проблемних місцях чергує важка техніка.

Від органів влади та місцевого самоврядування в області на даний час вже діє 47 пунктів обігріву.

За даними Херсонобленерго без електропостачання знаходиться 6 населених пунктів та 3 частково. Для відновлення енергопостачання задіяно 14 бригад Херсонобленерго.

Рятувальники нагадують, що погодні умови будуть ускладнюватися упродовж 28 лютого та 1 березня. Звертаємося до громадян без нагальної потреби не виходити з дому, обмежитися в пересуванні на транспортних засобах.

джерело