Трагедія у трансформаторній будці під Каховкою мала продовження

7 лет назад 0

Непродалік від Нової Каховки якось вночі двоє молодиків, заради наживи, нехтуючи своїм життям та здоров’ям, полізли до трансформаторної підстанції, яка знаходилася під напругою.

Як повідомив прес-центр ПАТ «ЕК «Херсонобленерго», один із них, отримавши тяжкі електротравми обличчя та кінцівок, потрапив до реанімації районного медичного закладу. Проте пригоди невдахи на цьому не закінчилися.

Пробувши в медичному закладі добу, молодик самовільно залишив його, просто кажучи втік, і майже тиждень не отримував медичної допомоги. Така безвідповідальність призвела до тяжких наслідків – чоловікові, в результаті розвинення гангрени, було ампутовано стопу.

Працівниками «Херсонобленерго» та правоохоронними органами було встановлено, що дані особи, які схильні до систематичного вживання наркотичних засобів, таким чином розграбували три трансформаторних підстанції. На місці пригоди знайдені ключі, якими вони відкривали замки підстанції.

ПАТ «Херсонобленерго» застерігає, що наближення та втручання в роботу енергетичних об’єктів, зрив замків та проникнення до трансформаторних підстанції з метою крадіжки кольорових металів – надто небезпечно та може призвести до трагічних наслідків.