Великолепетиські оперативники за годину розкрили угон мопеду

5 лет назад 0

У Великолепетиське відділення поліції звернулась 31-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що вночі невідомі угнали мопед «Suzuki», який знаходився на подвір’ї її будинку. Поліцейські за годину встановили підозрюваного. За скоєний злочин зловмиснику може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

В ході подвірного обходу оперативники дізналися, що дехто з них бачив вранці хлопця, який йшов по вулиці та ніс в руці запчастину від мопеду. Селяни детально описали прикмети молодика і поліцейські встановили  його особу. Ним виявився 18-річний місцевий мешканець.

Як розповів начальник Великолепетиського відділення поліції Андрій Чонка, хлопець, коли працівники поліції прийшли до нього додому, одразу зізнався у скоєному злочині. Він розповів поліцейським, що мопед розібрав на запчастини, які сховав у занедбаному будинку неподалік. Згодом збирався запчастини продати, а гроші витратити на відпочинок на морі.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Правопорушнику може загрожувати позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області