Великолепетиські поліцейські розшукують чоловіка, який підозрюється у крадіжці грошей в пенсіонерки

5 лет назад 0

У Великолепетиське відділення поліції звернулася пенсіонерка. Вона повідомила, що підозрює свого квартиранта у крадіжці мобільного телефона та 8000 гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Заявниця розповіла, що наприкінці минулого року у неї оселився квартирант. Чоловік не платив за кімнату, а відпрацьовував проживання допомогою жінці по господарству. Кілька днів тому жінка прокинулася вночі і побачила, що квартиранта вдома не було, зі схованки зникло 8 тисяч гривень і її мобільний телефон. Також дім був зачинений. Потерпіла дочекалася візиту соціального працівника, якому розповіла про скоєне і працівник зателефонував у поліцію. За фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження.

Правоохоронці встановили, що квартиранту 31 рік і нещодавно він лікувався в Херсоні. Там підозрюваний познайомився з жителем Великолепетиського району, який і запропонував пожити у нього. Через місяць дружина власника вигнала гостя, який зловживав алкоголем. Після чого чоловік оселився у пенсіонерки. Також поліцейські встановили, що у ніч злочину квартирант викликав таксі і за 400 гривень поїхав в Херсон.

Як повідомив начальник Великолепетиського відділення поліції Андрій Чонка, наразі працівники поліції вживають заходи по встановленню місцезнаходження чоловіка та з’ясування усіх обставин злочину.