У Херсоні невідомі зловмисники залишили підприємця з порожньою касою

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 502 заяви і повідомлення, серед яких 130 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстрована 1 дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, в результаті якої 1 людина загинула. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 153 адміністративних протоколи, з них 7 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернувся працівник продуктового магазину, розташованого на території Корабельного району. Чоловік розповів, що вночі невідомі зловмисники шляхом пошкодження вхідної двері проникли до приміщення магазину та здійснили з каси крадіжку грошей в сумі близько 350 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Корабельного відділення поліції зателефонував 31-річний місцевий мешканець. Він розповів, що 2 години тому невідомий чоловік із застосуванням фізичної сили заволодів у заявника телефоном «SONY XРЕRIA XZ». За даним фактом проводиться перевірка.

В Скадовське відділення поліції звернувся 30-річний житель одного з населених пунктів району. Він розповів, що вночі невідомий зловмисник шляхом розбиття віконного скла проник в гараж заявника та незаконно заволодів мопедом "Дельта". За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області