У Каховці дільничні поліцейські викрили крадія телефонного кабелю

5 лет назад 0

Дільничні офіцери Каховського відділу поліції викрили зловмисника, на рахунку якого понад 20 фактів крадіжок телефонного кабелю. Через дії крадія жителі кількох багатоповерхівок на тривалий час залишились без телефонного зв'язку. Встановлюється сума збитків, завданих телефонній кампанії. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські провели санкціонований обшук в будинку 40-річного зловмисника. В кімнаті вилучено фрагменти кабелю та інструменти для його різки. Також поліцейські вилучили обріз мисливської рушниці, 30 патронів, наркотики та саморобний пристрій для куріння коноплі.

Зловмисник пояснив, що вживає наркотики і зберігав канабіс для себе, а зброю знайшов у підвалі під час крадіжки кабелю. Все вилучене направлено на дослідження.

Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України "Крадіжка", ч.1 ст.309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ч.1 ст.263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».