У Каховському районі поліцейські затримали чоловіка за нанесення смертельних ушкоджень племіннику

5 лет назад 0

У Каховський відділ поліції надійшло повідомлення від 55-річного місцевого жителя. Він розповів, що вночі раптово помер його племінник, який останні два тижні проживав у нього. Упродовж години правоохоронці встановили, що племінник помер насильницькою смертю та затримали підозрюваного у злочині. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. На тілі 33-річного загиблого поліцейські виявили багато тілесних ушкоджень. Заявник розповів, що племінник ввечері пішов з дому, а повернувся побитий, після чого ліг спати і вночі помер. Але під час огляду місця події поліцейські виявили ознаки боротьби та інші сліди, які вказували на те, що злочин стався в будинку. Зрештою, господар зізнався, що конфлікт з племінником виник під час застілля та вживання алкоголю. Спочатку між ними відбулась словесна сутичка, а потім дядько схопив металеву кружку та почав бити нею племінника по голові. Коли конфлікт скінчився, вони лягли спати, але вночі потерпілий помер від отриманих тілесних ушкоджень. І щоб уникнути покарання, зловмисник вигадав історію про побиття племінника на вулиці.

Як повідомив начальник Каховського відділу поліції Олексій Войчек, зловмисника затримано за ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру та буде обрано міру запобіжного заходу. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого» (карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років).