За пограбування продуктових магазинів житель Скадовського району проведе 4 роки за гратами

5 лет назад 0

В лютому цього року в Скадовське відділення поліції звернулися власники кількох продуктових магазинів міста із заявами про злочини, скоєні за однаковою схемою. В магазині невідомий чоловік замовляв у продавця декілька пляшок пива і тютюнових виробів, відволікав продавця, після чого тікав з магазину, не розрахувавшись. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські затримали зловмисника після його четвертого злочину. Він не встиг далеко втекти, його наздогнали працівники групи реагування та оперативники. У чоловіка вилучили награбоване. Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта була вилучена продукція, яку чоловік раніше забрав з магазинів.

Зловмисником виявився 20-річний місцевий житель. Хлопець вже притягався до відповідальності за інші злочини майнового характеру. За даним фактом було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4 роки.