41 проєкт розвитку винесено на розгляд ради конкурсу

5 лет назад 0

41 проєкт винесено на розгляд ради конкурсу ІІІ обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад сіл, селищ, міст Херсонської області. Таке рішення прийняла вчора, 26 вересня, експертна група у ході другого засідання.

Перш за все, експерти розглянули проєкти, які на минулому засіданні отримали зауваження та час на їх виправлення до 16 вересня. Більшість з них оперативно активізувалися та надали невистачаючу документацію у визначений термін. Проте, три учасники не виконали умови Конкурсу. У зв’язку з цим, члени експертної групи відхилили від подальшої участі наступні проєкти:

— «Капітальний ремонт системи водопостачання частково вул. Придніпровська в с.Новотягинка Білозерського району» (І категорія);
— «Капітальний ремонт з утеплення зовнішніх огороджувальних конструкцій будівлі дошкільного навчального закладу №4 «Горобинка» за адресою: вул.Панкеєвська, 1а, м.Каховка, Херсонська область для покращення умов навчання та виховання дітей» (ІІІ категорія);
— «Поточний ремонт частини приміщень 1-го поверху будівлі Чумацькошляхівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: Херсонська область, Новотроїцький район, с.Чумацький Шлях, проспект Кальченка, 4» (І категорія). За умови надання на засідання ради Конкурсу оригіналів необхідної кошторисної документації співфінансування проєкту може бути розглянуте за рахунок обласного бюджету.

У той же час, Чулаківська сільська рада Голопристанського району відкликала від участі в конкурсі свій проєкт «Капітальний ремонт фасаду (утеплення) ДНЗ ясла-садок «Журавлик» у зв’язку з неможливістю органу місцевого самоврядування та партнерської організації профінансувати його в необхідних обсягах.

Таким чином, 41 проєкт із 47 поданих погоджені до участі у другому етапі – публічній презентації, яка відбудеться у жовтні 2019 року.