Аеропорт «Херсон» підбив підсумки 2017 року

6 лет назад 0

Директор Віталій Кучерук від імені трудового колективу міжнародного аеропорту «Херсон» привітав керівництво та представників філіалу авіакомпанії Turkish Airlines Inc. в місті Херсон з новорічними святами. Були підведені підсумки спільної роботи за 2017 рік та намічені перспективні плани на Новий 2018 -ий рік.

Програма щодо збільшення кількості рейсів до 10 разів на тиждень, яка була розпочата у 2017 році, продовжується на 2018 рік. Для збільшення пасажиропотоку заплановані заходи з популяризації існуючого маршруту та розглядаються можливості зменшення ціни на квиток.


За проханням авіакомпанії TurkishAirlinesInc. в аеропорту «Херсон» введено в експлуатацію митний склад відкритого типу, що дасть можливість налагодити вантажні перевезення. Завдяки цьому турецька авіакомпанія зможе організовувати карго перевезення, а також змінити літаки типу А319 на А321 з більшою масою до 10 т вантажу.


«Між нашими підприємствами існує повне порозуміння щодо розвитку туристичних маршрутів через Стамбул та домовленість на довгострокову плідну співпрацю» , -відзначив Віталій Кучерук.