Антикорупційні ризики фіскалів перевірили 47 разів

6 лет назад 0

Протягом I кварталу 2018 року з метою упередження корупційних проявів працівники управління внутрішньої безпеки Головного управління ДФС регіону провели 47 службових перевірок за інформацією щодо можливих протиправних дій з боку працівників органів ДФС у Херсонській області, з них 14 щодо дій митників Херсонської митниці ДФС. Про це повідомив в.о. начальника управління внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Херсонській області ГУ ДФС у Херсонській області Сергій Фролов під час проведення засідання Громадської ради при ГУ ДФС у Херсонській області.

За результатами проведених перевірок 2 державних службовців притягнуто до дисциплінарної відповідальності у вигляді оголошення догани, з них одного митника. Окрім цього 3 особи звільнено з органів ДФС, з них 2 працівника Херсонської митниці ДФС, а також винесено 13 офіційних застережень про недопущення протиправної поведінки в подальшому.

Протягом поточного року за матеріалами УВБ ТО ДФС у Херсонській області відкрито 6 кримінальних проваджень, з них 5 за ознаками скоєння правопорушень працівниками Херсонської митниці ДФС.

Нагадаємо: за телефоном 0800-501-007 (напрямок "4") платники податків та громадяни мають можливість цілодобово повідомляти про випадки протиправних та корупційних порушень в діях працівників ГУ ДФС у Херсонській області та Херсонської митниці ДФС та їх територіальних органів. Конфіденційність та об’єктивність перевірки звернень гарантується!

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області