«Бабуся отримала нове життя», — депутат облради розповів про стан жінки, яку побили й викинули на вулицю

6 лет назад 0

Депутат Херсонської обласної ради, військовослужбовець частини А1275 (Маріуполь) Микола Ставицький на свої сторінці у Facebook розповів нові подробиці гучної події, яка сталася в нашому місті декілька днів тому.

Мова йде про знущання деяких людей над своєю літньою родичкою, про що раніше повідомляли ЗМІ. За словами Ставицького, наразі бабуся знаходиться у "Обласні лікарні "ХОСПІС" Херсонської обласної ради під наглядом працівників закладу.

— Майже забита до смерті та викинута так званими родичами на вулицю бабуся Людмила Григорівна Савченко отримала друге життя. Вже сьогодні після виходу з реанімації її привезли в обласну лікарню «ХОСПІС».
Стан Людмили Григорівни середньої тяжкості. У неї багаточисельні гематоми на голові, обличчі, руках та ногах.
Зі слів квартальної, бабуся переписала будинок на нерідну онучку, а та в свою чергу викинула її як непотріб на вулицю разом з сином, який є психічно хворим.
На даний час Людмила Григорівна проходить симптоматичне лікування. Вона нагодована, обігріта теплом колективу обласної лікарні «ХОСПІС» та знаходиться під наглядом головного лікаря цього медичного закладу Ігора Васильєва. Пацієнтка наповнена оптимізмом та вірою в доброту людей!
Дякую усім, хто взяв участь в операції «Врятувати бабушку». А літнім людям, які мають неадекватних родичів, раджу краще переписати хату на кота, той точно на вулицю не викине
! — розповів Ставицький.