“Червоний Хрест” збирає кошти для 8-річного Дмитра Білібіна, якому діагностували рак крові

5 лет назад 0

Вони взяли на себе місію турботи про здоров’я людей та їхнє благополуччя. Найгуманіша організація в світі – відзначила 101 річницю свого заснування. Понад сторіччя Товариство Червоного Хреста є надійним помічником держави в гуманітарній сфері, пропагує в суспільстві ідеали добра та милосердя. В Херсоні працівники Червоного Хреста свій день народження відсвяткували серед людей у наймасовішому місці – ТРЦ Фабрика. Привітання отримували як від звичайних херсонців так і відомих благодійників.
Навіть у свої іменини Товариство Червоного Хреста працює і продовжує робити добрі справи. Херсонські волонтери Товариства збирають кошти для 8-річного хлопчика Дмитра Білібіна , якому діагностували рак крові.
Задля збору коштів на лікування хлопчика волонтери Червоного Хреста влаштували благодійний ярмарок, херсонці мали змогу купити яскраві сувеніри та прикраси, які створили учні 38-ої Зеленівської школи і таким чином допомогти хворій дитині.
Також паралельно з благодійним ярмарком відбувався тренінг з надання першої невідкладної допомоги. Усі бажаючи могли навчитися робити штучне дихання та непрямий масаж серця.
Під час заходу виступали творчі ансамблі Херсонщини, зокрема колектив «Мужики», який складається з учнів та випускників 48 загальноосвітньої школи. Відомо, що у цьому навчальному закладі є спеціалізовані класи для дітей з особливими потребами, тому хлопці із задоволенням підтримали захід своїм виступом адже звикли допомагати тим, хто цього потребує.
Усі кошти від благодійників та зібрані під час благодійного ярмарку були передані родині Білібіних. Дмитро вже пройшов 1 курс хіміотерапії, зараз хлопчика чекає реабілітація. Телеканал Херсон плюс бажає Дмитру якнайшвидше одужати, а його родині сил та терпіння.