Чому у Херсоні молодь приходить до Пенсійного фонду?

6 лет назад 0

"Web-портал Пенсійного фонду України — крок у майбутнє!" — це не просто слова, а дійсно одна з вагомих частин фундаменту, на якому вибудовується наше життя", — так зазвичай я розпочинаю розмову про сучасний сервіс Пенсійного фонду України з кожним громадянином, який прийшов до Пенсійного фонду, розраховуючи отримати якісну послугу. І додаю, що інноваційні комунікативні технології впроваджуються для того, щоб зробити доступнішими сервіси та підвищити мобільність обміну інформацією між громадянами, державними установами, роботодавцями, сприяючи розвитку громад. І вже зараз кожен з нас може зробити свій вибір та особисто долучитися до побудови конструктивного діалогу.

Доречі, Ганна (на фото) — одна з наших ювілярок-користувачів порталу. Вона прийшла до сервісного центру Пенсійного фонду в Херсоні щоб отримати довідку з Реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування і тут довідалася про реєстрацію на порталі. Особисто мене вразила щирість молодої людини, яка буквально з перших слів зрозуміла про можливості і через п'ять хвилин отримала код доступу користувача.

Вже на сьогодні в Херсоні зареєстровано на Web-порталі Пенсійного фонду України більше 9-ти тис громадян. І все більше молоді цікавиться цим інформаційним ресурсом. Сервіс пропонує отримати довідкову інформацію про діяльність Пенсійного фонду, продивитись дані заробітку, стажу та перевірити достовірність сплати роботодавцями внесків, виведена інформація про пенсійну справу, існує можливість написати електронне звернення та, навіть, зручно зареєструватися на прийом, щоб уникнути всіх "переваг живих черг" тощо.

Порталом користуватись просто: не виходячи з дому — перед монітором комп'ютера, або в дорозі — за допомогою мобільного інтернету.

Більше інформації Ви отримаєте на порталі http://portal.pfu.gov.ua/ або, звернувшись в найближчий до Вас сервісний центр Пенсійного фонду України.

І ми чекаємо саме на Вас!

Телефон в м. Херсон 436470, 428826, адреса: Комкова 76 А

Олена Скоробагатько, головний спеціаліст відділу ведення електронних реєстрів головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області