До фіскалів Херсонщини зростає довіра громадян

6 лет назад 0

Про це свідчать письмові звернення від громадян, які надійшли у січні – лютому цього року до Головного управління ДФС у Херсонській області. Їх кількість у порівнянні з таким же періодом минулого року зросла майже вдвічі — 123 проти 69 торік.

Із загальної кількості отриманих звернень дві третини або 82 листа надійшли безпосередньо до фіскальної служби області, а решта 41 – до підпорядкованих об’єднаних державних податкових інспекцій ГУ ДФС у Херсонській області.

Найбільше дописувачі цікавилися проведенням перевірок суб’єктів господарювання. Це питання звучало в кожному четвертому листі, що складає майже 25% від їх загальної кількості. Усі звернення громадян фіскали розглянули та надали відповідь у встановлений законом строк.

Окрім того, за 2 місяці цього року керівники територіальних органів Головного управління ДФС у Херсонській області провели 56 особистих прийомів громадян. Найбільше відвідувачів особистих прийомів хвилювали питання плати за землю – 23 відс. від загальної кількості питань, а також реєстрації та обліку платників податків – більше 14 відсотків.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області