Два протоколи за керування в нетверезому стані отримав водій Infiniti за ніч

6 лет назад 0

Вчора близько 3-ї години ночі патрульні отримали виклик про те, що проспектом Ушакова мчить автомобіль Infiniti на шаленій швидкості. Зазначений транспортний засіб інспектори помітили на Привокзальній площі.

Водій також не ввімкнув відповідний покажчик під час маневру, тож поліцейські його зупинили. Під час спілкування в чоловіка за кермом патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності інспекторів та двох свідків він вжив спиртне до проходження огляду. На 26-річного херсонця склали адмінматеріали за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування попереджувальними сигналами) та ч.4 ст.130 (Вживання водієм алкоголю до проведення огляду) КУпАП.

Порушник викликав на місце тверезого водія, однак під час очікування раптово сів за кермо та зірвався із місця. Поліцейські негайно передали орієнтування іншим екіпажам. Патрульні зупинили втікача на Бериславському шосе. Цього разу водій у встановленому законом порядку відмовився проходити огляд. На нього склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та постанову за ст. 126 (Керування без відповідних документів) КУпАП, адже водійське посвідчення в чоловіка вилучили, а інших документів він не мав.

Патрульна поліція Херсона