Херсонець вбив дружину та намагався скоїти самогубство

5 лет назад 0

Злочин стався у квартирі багатоповерхівки у Дніпровському районі.

В поліцію надійшло повідомлення від 14-річного хлопця, він ванній кімнаті виявив свою матір у крові. За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група та «швидка», повідомили в ГУ НП у Херсонській області.

49-річну жінку намагалися врятувати, але за кілька хвилин вона померла. У квартирі знайшли передсмертну записку 59-річного чоловіка загиблої, у якій він пояснив причини свого вчинку.   

Працівники Дніпровського відділення поліції розшукали чоловіка в центрі Херсона, він намагався випити пігулки. Правоохоронці завадили йому скоїти самогубство.

У відділенні поліції чоловік пояснив, що довгий час конфліктував з дружиною, вони часто сварилися і билися. Того дня вони посварилися і під час бійки, він штовхнув жінку, вона вдарилась головою об раковину. Побачивши непритомну дружину, чоловік злякався, вирішив покінчити життя самогубством, написав записку і втік з дому.

Наразі зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою

Поліція встановлює обставини злочину. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» (карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років).

Читайте також: На Херсонщині до суду направили справу педофіла.