Херсонські депутати так і не визначились з порядком денним чергової сесії

7 лет назад 0

Сесія Херсонської міської ради сьогодні не відбулась. Чергове пленарне засідання мало бути цікавим, але депутати після двох годин звернень так і не проголосували за порядок денний. Отже, сесія визнана такою, що не відбулась. Зважаючи на те, що наступна чергова вже призначена (на 30 серпня), залишається лише здогадуватись, як вчинить міська рада.

Між тим, на кону був розподіл 129 млн. 253 тис. 035 грн. коштів міського бюджету. Як завжди, думок було багато, зокрема про те, що вчергове депутати мали намір створити КП «Муніципальна Варта», хоча безліч шкіл міста потребують ремонтів. Нелля Голубенко (ВО «Батьківщина») підкреслила саме той факт, що з бюджету виділяються шалені кошти на утримання комунальних підприємств та створення нових (а їх потрібно буде утримувати), тоді як школи та дитячі садки залишаються в жахливих умовах.

Депутати також підкреслювали, що вчергове у проекті бюджету – фінансування «потрібних» закладів: шкіл, директори яких – депутати міської ради. Цілком можливо, що численні протиріччя, які склались між депутатами, посприяли тому, що проголосувати за порядок денний депутати так і не змогли: 25 – за при тому, що для затвердження необхідні 28

Євгенія Вірлич