Житель Новотроїцького району пограбував перехожого, щоб розрахуватися з боргами

6 лет назад 0

В одному з сіл Новотроїцького району жертвою пограбування став 56-річний чоловік. Він повертався додому з роботи і котив велосипед. Раптом до нього підбіг невідомий чоловік, відштовхнув, сів на велосипед та поїхав геть. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

Працівники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 40-річний житель сусіднього села. Чоловік раніше судимий за майнові злочини. Він пояснив, що не мав грошей віддати борг в магазин за продукти. Тому пішки пішов у сусіднє село, відібрав у чоловіка велосипед, який наступного дня продав та розрахувався з боргами. Поліцейські встановлюють місце збуту велосипеда.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж» (карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років).