Лидером газетного негатива, стал Херсонский городской председатель Владимир Миколаенко

7 лет назад 0

« На шпальтах газет лідером інформаційної присутності стали представники виконавчих органів Херсонської міської ради, які з багажем у 31 згадку (31,3% від загального масиву згадок) зовсім незначно випередили депутатів від провладних партій (29 згадок, або 29,3%). Третім на шпальтах газет з’являвся міський голова (27 разів, або 27,3%). Щодо депутатів, які представляють опозиційні партії, то у їх доробку всього 12 згадок.

Більше всього статей, із згадками у негативній тональності, дісталось міському голові та представникам виконавчих органів влади – по 14. При цьому, позитивно міський голова, за цей самий період, був відмічений всього тричі.

За «газетною версією» трійка лідерів по наявним згадкам серед депутатів виглядає таким чином: Володимир Сальдо (Наш Край) – 8, Олена Мазур – 6, Віталій Богданов – 5 (обидва «УКРОП»). При цьому лідером негативу став Володимир Сальдо щодо якого з’явилось 5 публікацій у яких він згадується у негативній тональності. На другому місті депутат Олена Мазур щодо якої таких публікацій 3. Третім, з двома публікаціями з негативним позіціонуванням став Дмитро Ільченко (ВО «Батьківщина»). При цьому, позитиву у діяльності депутатів, за зазначений період, автори газетних статей не побачили».