Лише якісні ремонтні роботи: Херсонське училище фізкультури працює над ефективним використанням коштів

5 лет назад 0

В умовах постійного бюджетного дефіциту перед комунальними закладами області стоїть першочергове завдання щодо ефективності використання наявних, досить обмежених фінансових коштів. «Ахіллесовою п’ятою» виконання роботи замовником є неодноразове недотримання будівельних норм, що істотно впливає на якість і термін використання.



В Херсонському вищому училищі фізичної культури Херсонської обласної ради є чітке розуміння своїх дій в зазначених умовах.
Так, у вересні поточного року адміністрацією закладу було укладено угоду щодо капітального ремонту м’якої покрівлі гуртожитку №1, що розраховане для проживання понад 200 учнів та студентів. Пріоритетною вимогою до виконавця зазначених робіт був строк гарантійного терміну експлуатації покрівлі – 7 років.

Під постійним контролем технічних спеціалістів навчального закладу та представників самого суб’єкта господарювання роботи виконано в повному обсязі та у відповідності до вимог гарантії. Це дозволить правильно та раціонально використати решту бюджетних коштів за призначенням, здійснити планування господарських робіт на інших спорудах ХВУФК ХОР. Набутий досвід укладання господарських угод із обов’язковим терміном гарантії буде впроваджуватись і надалі.